MM by Mette Myhl - Håndlavet jule og påskepynt i Liberty stof Shop

(Foto: Carina Krüger for Mad & Bolig)

Jeg hedder Mette Myhlendorf Knudsen og bor sammen med mine to sønner Albert og Bertil på hhv. 20 og 15 år samt katten Vilma i en lejlighed på Frederiksberg.

Til daglig er jeg digital lead designer på DR, men som sidegeshæft har jeg siden 2018 hygget mig med at producere håndlavede kræmmerhuse, julekugler og påskeæg i et miks af vintagestof, William Morris print og Liberty stof.

Jeg forhandler derudover de fineste serveringsbakker fra Kaymet London. 

Jeg har altid gået meget op i borddækning og elsker at pynte op til jul og dække jule- og påskeborde. Kræmmerhusene, som jeg sælger her på siden eller via instagram @mm_mettemyhl, er lavet af papmachékegle, som er betrukket med stof, foret med uldfilt og tilsat hank og bånd. Modellerne er lavet i forskellige kombinationer af stof/bånd som alle matcher fint sammen. Man er selvfølgelig altid velkommen til at ønske en anden kombination, så laver jeg den gerne. 

Julekugler og påskeæg er styropor æg, som er betrukket med Liberty stof. De er ligesom kræmmerhusene oplagte til værtindegave eller til at pynte på påskebordet. 

Man er altid velkommen til at komme til Frederiksberg og kræmmerhuse og påskeæg IRL, så sparer man også fragten:-)

/Mette Myhlendorf

 

Kontakt

Mail  |  [email protected]

Instagram   |  @mm_mettemyhl 

Facebook  |   MM by Mette Myhl 

CVR   |   38552481

 

Keep shopping