Om mig


“Julen kan godt bestå af andet end kravlenisser og pynt man næsten ikke kan vente med at få pillet ned igen!”

Jeg hedder Mette Myhlendorf Knudsen og bor sammen med mine to sønner Albert og Bertil på 16 og 11 år i en lejlighed på Frederiksberg.

Til daglig er jeg grafisk designer i DR, men som sidegeshæft laver jeg håndlavede kræmmerhus i et miks af vintagestof, William Morris og Liberty stof og forhandler derudover serveringbakker fra Kaymet London.

Julen i mit barndomshjem bar bestemt ikke præg af røde lys og klassisk julepynt. Min mor skiftede tema hvert år, ét år var alt i hvidt grafisk papirklip, et andet var alt sølv eller guld. Hun lavede Tage Andersen inspirerede juletræer i kristtjørn, og alle lys blev altid tændt samtidig i adventskransen.

Jeg har altid gået meget op i borddækning og elsker at pynte op til jul og dække jule- og påskeborde. Kræmmerhusene, som jeg sælger her på siden eller på instagram @mm_mettemyhl, er lavet i papmaché betrukket med stof, tilsat hank og fint bånd. I år er der ti modeller med forskellige kombinationer af stof/bånd som alle matcher fint sammen. Man er selvfølgelig altid velkommen til at ønske en anden kombination, så laver jeg den gerne.

Man er også altid velkommen til at komme til Frederiksberg og se kræmmerhusene IRL.

/Mette Myhlendorf


Kontakt

Mail  |  mm@mettemyhl.dk

Instagram   |  @mm_mettemyhl 

Facebook  |   MM by Mette Myhl 

CVR   |   38552481

View
Du får to kræmmerhuse for 375 kr ved brug af rabatkoden GR8ZJ3